Oct 23, 2013

Untold History: Untold History : Keturunan Kerja Chop Duit

Untold History: Untold History : Keturunan Kerja Chop Duit: Bapak borek, anak bintik-bintik... Tu je lah yang aku boleh cakap. KETUA SIGN DUIT 140 Tahun dulu... terdapat seorang yang amat kaya ya...

( SATU HATI : macam mana boleh wujud ESTATE yang diberikan kepada orang2 tertentu ja especially daripada golongan ROYAL FAMILY's SAHAJA!..jadi kat sini kalo dipikirkan tentu ada banyak lagi ESTATE yang ada kat dunia ni yang mana terdapat COMITTEE dan ORGANISASI yang disahkan untuk menguruskan perjalanan ASET / HARTA2 KELUARGA DIRAJA tu...tp macam mana pula kalo satu hari nanti semua ESTATE ni akan diberikan / diserahkan kembali kepada yang HAK sebab mereka2 (COMITTEE MEMBER + ORGANISASI) adalah sebagai PEMEGANG AMANAH untuk menjaga dan memastikan kekayaan dan pembangunan ekonomi dunia dirasai kepada seluruh warga dunia tanpa mengira kaum, agama dan negara! apakah yang anda pula fikirkan?? )
Post a Comment