May 22, 2013

APAKAH PUNCA PEREBUTAN KUASA POLITIK MALAYSIA??

Berikut disertakan adalah catatan yang diperolehi dari seorang sahabat. Moga pengisian ini dapat dibuktikan kesahihannya oleh mereka-mereka yang telah memegang jawatan tertinggi kerajaan terutamanya YAB Perdana Menteri, Menteri Kewangan, Gabenor Bank Negara, YB DS Anwar Ibrahim dan semua pemimpin pembangkang terutama pihak DAP yang dilihat semakin berani mempersoalkan tentang hak dan keistimewaan Bangsa MELAYU di Tanah Air yang berDAULAT ini. Moga Institusi Raja-Raja perlu bertindak dengan sewajarnya.
Bagi mereka yang membaca ini terutamanya Orang MELAYU, marilah sama-sama memikirkannya sama ada ianya mempunyai kesahihannya atau sebaliknya. Moga kebenaran kepada perkara ini dapat dibuktikan. Yang HAK tetap HAK, yang BATIL tetap ku sanggah!!SUDAH PASTILAH ADA SESUATU YANG AKAN TERJADI SEKIRANYA PERKARA INI DISEBARKAN KEPADA KHALAYAK RAMAI. APAKAH YANG SEBENARNYA HENDAK DISEMBUNYIKAN OLEH PIHAK YANG MEREBUT JAWATAN TERTINGGI KERAJAAN INI. ADAKAH PERKARA INI DISEMBUNYIKAN KEPADA PENGETAHUAN MAJLIS RAJA-RAJA MELAYU. ADAKAH PERKARA INI SENGAJA DISEMBUNYIKAN KEPADA SEMUA RAKYAT DI NEGARA INI.


MOGA KESUDAHAN KEPADA PERKARA INI MENDATANGKAN KEBAIKAN KEPADA SEMUA PIHAK TERUTAMANYA KEPADA PEMILIK BERDAFTAR KEPADA AKAUN ITU. IANYA JUGA DIHARAPKAN DAPAT MEMBERIKAN SINAR BARU KAPADA MASYARAKAT ORANG MELAYU DENGAN MEMASTIKAN INSTITUSI RAJA-RAJA MELAYU DILETAKKAN DITEMPAT YANG SELAYAKKNYA.

APA PANDANGAN ANDA SEBAGAI RAKYAT MALAYSIA????

Post a Comment